Artikelen over: Dashboard

Product update september 2021 Ervaringwijzer

Nieuwe mailprovider Mailjet - de samenwerking met Postmark is gestopt en wij hebben een nieuwe mailprovider Mailjet. Zij werken binnen de EER waardoor wij weer volledig AVG proof zijn!
Nieuwe Hover Effects - het menu aan de linkerkant klapt nu uit wanneer je met de muis hier dichtbij komt.
Overzicht creëren in menu - het is nu mogelijk om delen van de structuur in- en uit te klappen.
'Mijn vragenlijsten' is veranderd in 'Vragenlijsten van [groep x]' - per groep is nu duidelijk welke vragenlijsten zijn bedoelt voor jou en welke voor de gehele organisatie.
Formuleren langere antwoorden - bij meerkeuze vragen is het nu mogelijk om langere antwoorden te formuleren tot wel 40 karakters.
Irrelevante statistieken worden niet langer getoond - gebruikers zien nu alleen nog maar relevante resultaten die bij hun eigen groep horen hiermee creëren we meer overzicht zodat in één oogopslag de resultaten duidelijk zijn.
Personaliseren doelgroep vraag - het is nu mogelijk iedere doelgroep vraag te ontwerpen, stuur ons een berichtje en wij maken een vraag aan waar je in de resultaten op kunt filteren.

Bekijk hieronder het filmpje van alle updates!

Bijgewerkt op: 23/09/2021