Artikelen over: Veelgestelde vragen

Wat is er allemaal nodig om een cliënt een vragenlijst voor te leggen?

Wat is er allemaal nodig om een cliënt een vragenlijst voor te leggen?

Het belangrijkste is dat de Verwerkersovereenkomst is getekend. Daarnaast is het afhankelijk van de manier waarop je een cliënt wilt bevragen.

Via een servicezuil vergt geen extra handelingen. Voorbijgangers vullen de vragenlijst in zonder persoonsgegevens achter te laten.
Via SMS vereist een telefoonnummer van de cliënt die de vragenlijst dient in te vullen. Eenmaal in het bezit van dit nummer kun je in het dashboard van Ervaringwijzer dit invullen en ontvangt de cliënt een SMS bericht met een link. Door te klikken op de link komt de cliënt bij de vragenlijst.
Via email vereist een mailadres van de cliënt die de vragenlijst dient in te vullen. Eenmaal in het bezit van dit mailadres kun je in het dashboard van Ervaringwijzer dit invullen en ontvangt de cliënt een email met een link. Door te klikken op de link komt de cliënt bij de vragenlijst.

Bijgewerkt op: 16/01/2023