Arbeidsmatige activering versie 2 2023

Hoe importeer je de vragenlijst? Ga naar het onderdeel vragenlijsten -> vragenlijst aanmaken en kies importeer vragenlijst.

Arbeidsmatige activering (Versie 2) (import)

Eerste contact met de organisatie
Ik wist waar ik terecht kon voor een passende werk/activiteit (Mocht deze vraag niet relevant zijn, klik dan op 'Overslaan')
Mijn begeleider en ik hebben een werk/activiteit gevonden die bij mij past (Mocht deze vraag niet relevant zijn, klik dan op 'Overslaan')

Het werk/de activiteit
Ik heb plezier tijdens het werk/de activiteit
Ik word goed begeleid tijdens het werk/de activiteit

Resultaat van de ondersteuning
Door het deelnemen aan het werk/activiteit heb ik meer contact met anderen
Door het deelnemen aan het werk/de activiteit zit ik beter in mijn vel
Door het deelnemen aan het werk/de activiteit voel ik mij nuttig
Tijdens het werk/de activiteit leer ik nieuwe dingen
Ik kan goede afspraken maken met mijn begeleider

Open vragen
Wat vind je goed gaan? Laat hier geen herleidbare gegevens achter (zoals naam, telefoonnummer)
Wat kan volgens jou beter? Laat hier geen herleidbare gegevens achter (zoals naam, telefoonnummer)

Download de vragenlijst

Bijgewerkt op: 22/11/2023