Enquête Cineville

Hoe importeer je de vragenlijst? Ga naar het onderdeel vragenlijsten -> vragenlijst aanmaken en kies importeer vragenlijst.

Enquête Cineville

Lieve filmliefhebber, wat fijn dat je de moeite neemt om ons te helpen.
Hoe identificeer je jezelf?
Man
Vrouw
Non-binair
Zeg ik liever niet
Overige
Hoe oud ben je?
<18 jaar
18-25 jaar
26-35 jaar
36-45 jaar
46-55 jaar
56-70 jaar
>70 jaar
Zeg ik liever niet
Waar ga je het meeste naar de film?
In Amsterdam
In Rotterdam, Utrecht of Leiden
In Eindhoven, Haarlem of Den Haag
In Groningen, Nijmegen, Arnhem of Den Bosch
In Wageningen, Breda, Delft of Maastricht
In een andere plaats
Zeg ik liever niet
Welk van onderstaande opties is het meest op jou van toepassing?
Ik studeer/promoveer
Ik ben in loondienst/werk als zzp-er
Ik ben niet werkzaam
Zeg ik liever niet
Wat is je hoogst genoten opleiding?
MBO
HBO / WO-bachelor
WO-doctoraal / master
Geen of een ander type onderwijsinstelling dan bovenstaande
Zeg ik liever niet
Hoe lang ben je al Cineville-lid?
0-3 maanden
4-12 maanden
1-2 jaar
3-5 jaar
6-10 jaar
Langer dan 10 jaar
Hoe vaak per maand ga je gemiddeld naar de film?
0-1 keer
2-3 keer
4-6 keer
Meer dan 6 keer
Hoe oriënteer jij je het liefst als je meer wil weten over het filmaanbod?
Via (online) krant of magazine
Via cineville.nl
Via de Cineville App
Via de Cineville nieuwsbrief
Via de socials van Cineville
Via overige social media
Via een ander filmplatform (Pathé, Filmladder, De Filmkrant etc.)
Via het filmtheater (website, flyer, nieuwsbrief, trailers)
Via vrienden en/of familie
Overige
Wat bepaalt welke film je wil zien?
Een recensie in krant of magazine
Een tip via social media
Een tip van de Cineville-redactie (op cineville.nl, in de nieuwsbrief, podcast etc.)
Tips van vrienden en/of familie
Mijn persoonlijke interesse (regisseur, acteur, genre, onderwerp etc.)
Of het past bij mijn stemming op dat moment
Overige
Hoe plan jij je filmbezoek?
Via cineville.nl
Via de Cineville App
Via de website van het filmtheater
Via een ander filmplatform (filmladder.nl, biosagenda.nl etc.)
Fysiek in het filmtheater
Iemand anders regelt dit
Overige
Hoe reserveer jij meestal je filmkaartje?
Via cineville.nl
Via de Cineville App
Via de website van het filmtheater
Via een ander filmplatform (filmladder.nl, biosagenda.nl etc.)
Fysiek in het filmtheater
Iemand anders regelt dit
Overige
Hoe tevreden ben jij in het algemeen over Cineville?
Hoe waarschijnlijk is het dat je Cineville aan een vriend, familie of collega aanbeveelt?
Hoe zouden we Cineville voor jou nog aantrekkelijker kunnen maken?
Meer aangesloten filmtheaters bij mij in de buurt
Extra voordeel of korting met je pas (gratis drankje of introducé, korting op horeca of filmfestivals etc.)
Lager maandbedrag
Meer keuze in abonnementsvormen (familieabonnement, daluren, mogelijkheid tot pauzeren)
Meer speciale filmevents (quiz, winacties, lezingen, Q&A, buitenvertoningen etc.)
Meer achtergrondinformatie (artikelen, podcasts etc.)
Filmtips ontvangen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren
Filtermogelijkheden bij filmkeuze op cineville.nl (bijv. genre, thema, taal, duur)
Beter functionerende website
Beter functionerende app
Meer verbinding met andere Cinevillers aanbieden (online/offline)
Thuis films kijken met Cineville
Makkelijker reserveren en mijn bestelling beheren (wijzigen of annuleren)
Makkelijker mijn reservering/filmkaartje ophalen in het filmtheater

De volgende 2 vragen hebben géén betrekking op Cineville, maar op algemeen online mobiel gebruik.
Ik bezoek vooral een website, omdat ….
Ik niet precies weet wat ik zoek en me breed wil oriënteren
Ik eenmalig specifieke informatie wil opzoeken
Ik sommige websites t.o.v. een app gebruiksvriendelijker of overzichtelijker vind
Ik zo min mogelijk apps op mijn telefoon wil hebben
Ik geen persoonlijk account wil aanmaken (privacy-redenen)
Ik op de website een persoonlijke accountomgeving heb (direct gegevens en voorkeuren inzien, bijhouden, aanpassen)
Ik probeer minder online actief te zijn, en inloggen via een website werkt drempelverhogend
Op de website andere mogelijkheden zijn dan in de app

De volgende vraag heeft wél betrekking op je online gebruik van diensten en kanalen van Cineville.
Stel dat je zou moeten kiezen tussen het gebruik van een goed functionerende app óf een goed functionerende website, waar gaat dan jouw voorkeur naar uit?
Gebruik van de Cineville App via mijn mobiele telefoon
Bezoek van cineville.nl via de browser op mijn mobiele telefoon
Bezoek van cineville.nl via mijn computer
Hoe vaak bezoek je onze website?
Dagelijks
Meerdere keren per week
Eén keer per week
Meerdere keren per maand
Eén keer per maand
Meerdere keren per jaar
Nooit
Als ik cineville.nl bezoek, is mijn belangrijkste reden ...
Inspiratie opdoen (achtergrondartikelen lezen, trailers kijken, op de hoogte blijven van events en festivals)
Een filmbezoek plannen (filmagenda met tijden, locaties raadplegen en reserveren)
Mijn persoonlijke account bijwerken (films op watchlist zetten, voorkeuren aangeven, lidmaatschap beheren)
Hoe vaak gebruik je de Cineville App?
Dagelijks
Meerdere keren per week
Eén keer per week
Meerdere keren per maan
Eén keer per maand
Meerdere keren per jaar
Nooit
Zou je de Cineville App vaker gebruiken als de app beter zou functioneren of meer mogelijkheden zou hebben? Deze vraag is verplicht
Zeer waarschijnlijk
Waarschijnlijk
Neutraal/weet niet
Onwaarschijnlijk
Zeer onwaarschijnlijk

We zijn er bijna!
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: de filmagenda raadplegen (met tijden en locaties)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: films filteren (op genre, thema, taal, duur etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: de filmpagina’s raadplegen (met tips en trailers etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: verdiepende artikelen over films lezen (interviews, columns etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: op de hoogte blijven van speciale vertoningen en filmfestivals
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: filmkaartjes reserveren
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: scannen van mijn digitale Cinevillepas bij het filmtheater
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: het beheren van mijn bestelling (wijzigen/annuleren filmkaartjes)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: het beheren van mijn lidmaatschap (persoonsgegevens wijzigen, opzeggen, heractiveren, contact met klantenservice etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: mijn persoonlijke profiel beheren (voorkeuren instellen, films beoordelen, films op mijn watchlist zetten, inzien van mijn bezoekgeschiedenis etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: het ontvangen van pushberichten (o.a. reminder voor aanvang gereserveerde film, nieuws over filmaanbod etc.)Deze vraag is verplicht
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Via welk Cineville-kanaal zou je onderstaande functie het liefst willen gebruiken: sociale interactie met Cinevillers (watchlist bekijken, vrienden uitnodigen etc.)
Website op computer/tablet
Website via browser op mobiel
App op mobiel
Geen voorkeur
Ik maak hier geen gebruik van
Wil je verder nog iets kwijt aan opmerkingen of verbeterpunten?
Kans maken op 3 maanden gratis Cineville voor jou en je filmmaatje? Laat dan hier je mailadres achter.

Download de vragenlijst

Bijgewerkt op: 07/12/2023