Onderzoekspanel: Digitalisering

Hoe importeer je de vragenlijst? Ga naar het onderdeel vragenlijsten -> vragenlijst aanmaken en kies importeer vragenlijst.

Onderzoekspanel: Digitalisering

Algemene vragen
Wat is je leeftijd?
55 - 65
65 - 75
76 - 85
Maak je gebruik van één of meerdere digitale middelen?
Smartphone
Tablet
Computer en/of laptop
Geen van bovenstaande

Digitheek
Zou je gebruik maken van een digitheek?
Ja
Nee
Misschien
Wat zou je bij een digitheek willen lenen?

Stellingen
Ik ben digitaal vaardig.
Ik voel me digitaal veilig.
Ik ben in staat om mijn zaken digitaal te regelen.
Ik weet waar ik in Arnhem terecht kan als ik vragen heb met betrekking tot digitale zaken.
Je hebt aangegeven te weten waar je terecht kan met vragen over digitale zaken. Welke mogelijkheden ken je?

Digitale vaardigheid
Zijn er dingen op het gebied van digitale vaardigheid waar je nog wat over wilt leren?
Je hebt aangegeven nog iets te willen leren op het gebied van digitale vaardigheid. Waar zou je (meer) over willen leren?
Wat is voor jou de fijnste manier om hier meer over te leren?
Fysieke bijeenkomsten
Online bijeenkomsten
Een 'zelfstudie' aan de hand van een boek/handout

Download de vragenlijst

Bijgewerkt op: 07/12/2023